INFORMASJON OM DIN BIL

Legg inn dit registreringsnummer og din kilometerstand, og få et tilbud på din nettopp din bil

SÅ ENKELT ER DET Å BLI KVITT DIN BIL

Vi tar oss av takst av din bil, og sørger for den beste prisen med en enkel overlevering.

01.

Gratis verdivurdering

Registrer bilen din, så får du et ballpark pris basert på Norske bruktbilpriser i hele landet på hva din bil er verd idag.

02.

Lever bilen hos din Volvoforhandler

Her gjennomføres en uavhengig vurdering av bilens tilstand slik at du får en fair pris for bilen. Vi ringer deg med et estimat på hva du kan forvente å få for bilen din ved salg, samtidig som du henter din nye Polestar 2 senere i år.

03.

Bilen solgt, kjør videre tils du får ny bil.

Bilen din er solgt på dagen, men du fortsetter å kjøre den tils det at du skal overta din nye bil. Du mottar penger på konto i samband med overlevering av din bruktbil og henting av din nye Polestar 2.

KORT OM VÅR ORGANISASJON

Volvo Forhandlerforening ble stiftet 1. september 1971. I snart 50 år har foreningen ivaretatt forhandlerens posisjon i verdikjeden. Foreningens formål er å ivareta, utvikle og styrke forhandlernes felles interesser ved å:
  • Trygge vilkårene for forhandlere
  • Koordinere interesser og synspunkter
  • Etablere samarbeid og forhandle frem rammeavtaler
Volvo Forhandlerforening søker også å fremme interessen for Volvo i Norge, og fungerer som en informasjonskanal ut til forhandlerne.

60

Forhandlere i Norge

2019

Volvo vant Kundetilfredshetsprisen for andre år på rad og har Norges mest fornøyde kunder, uansett bransje.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er Volvo forhandlerforening sin taksttejenseste?

Hensikten med denne tjenesten er å gjøre prosessen med å kvitte deg med din befintlige bil så enkel som mulig for deg som Polestarkunde, og samtidig ønske deg velkommen til vårt forhandlernett som vil ta seg av Service og vedlikehold for deg som Polestarkunde.

Hva betyr en forhandstakst?

Vårt mål er at du skal få en så god pris for bilen din som mulig, samtidig som du får en enkel prosess med å selge din bil i venten på din nye Polestar. Derfor ger vi deg en garantert pris her og nå, samtidig som du kan kjøre videre med din bil tils du skall hente ut din nye Polestar. Vi avklarer sammen en kjørelengde basert på ditt kjøremønster slik at det passer bra til din avtalte leveringsdato.

Hva er egentlig markedspris på bilen min, kan jeg finne ut av dette selv?

Markedspris er hva forhandlere til syvende og sist er villig til å betale for bilen din. Du kan estimere denne selv ved å finne billigste tilsvarende bil på finn.no og trekke fra 30 000 – 50 000. Markedsprisen vi estimerer her til deg på nettsiden bygger på gjennomsnitt av Norske bruktbilpriser i hele landet. Hvor mye du får for bilen avhenger av tilstand og tilbud/etterspørsel, og også hvor dyr bilen er.

Er tjenesten gratis?

For deg som selger er tjenesten kostnadsfri. Det vil si at du aldri betaler noen ting til Volvo Forhandlerforening ut av egen lomme. Volvoforhandleren som kjøper bilen din betaler et gebyr til foreningen for å kjøpe bilen. Dette gebyret dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, samt administrajon, ansvar etter salg og innhenting av tilbud.

Hva om jeg er uenig i Volvo forhandlerforening sin vurdering?

Vi oppfordrer deg til å utfordre oss på vurderingen dersom du mener den er helt feil. Variasjon fra prisestimatet forklares som regel av bilens tilstand. Har du en helt annen prisforventning enn vårt estimat er det greit å prøve å selge bilen privat først. Det er ingen krav om å akseptere takstprisen å gjennomføre et salg.

Hva med endelig pris?

Endelig pris du får etter gjennomført salgsprosess. Vårt mål er at du skal få en så god pris for bilen din som mulig, samtidig som du får en enkel prosess med å selge din bil i venten på din nye Polestar. Markedet bestemmer hva bilen din er verdt, og vi må ta høyde for at prisen kan endre seg før du vil levere den til oss når du henter din nye bil. Den endelige prisen forutsetter og at du følger avtalen vi gjør om kjørelengde og holder bilen i lik stand som når vi gjør taksten for deg til tidspunktet vi blir enige om at bilen skall leveres din forhandler.

Dersom høyest mulig salgspris er det viktigste for deg, og dersom du liker å selge, så anbefaler vi at du selger privat.

Kan jeg bruke test-rapporten dersom jeg velg er å ikke selge?

Hvis du ønsker kan du kjøpe testen av oss for en rabattert pris, men du kan ikke benytte den uten vårt samtykke.

Hva med kontrakter og ansvar etter salg?

Volvoforhandleren som kjøper din bil overtar ansvaret for bilen etter salg og håndterer kontrakter og omregistrering.

Snarveier

Spørsmål og svar

Om Volvo Forhandlerforening

For Forhandler

 

Personvernserklæring

Cookies

Ta kontakt

Kontakt oss

Chat

 

 

kontakt@volvoforhandlerforening.no

123 45 678